Valentine – I wish

by Dorte Lytje on 14. februar 2012

in Diva Single

 

Sidste år ved denne tid, havde jeg et helt dugfriskt ‘broken heart’.

Jeg havde ondt i hjertet og ondt af mig selv. Og jeg var nok verdens sureste løg, da jeg fik den ellers tiltrængte fastelavnsbolle rakt over disken i en valentines-hjerte-befængt papirpose. (fnis)

Helt humor-forladt var jeg dog ikke – kan huske, at jeg forsøgte at smile til min velmenende veninde, som havde slæbt mig til bageren for at ‘sørge for lidt frisk luft’ til den nødlidte. Kæft, hvor er man opslidende midt i sådan en kærestesorg….oh hey – det er da også fair nok.

Siden da, har jeg erfaret at det er sandt:

Universet tager ikke noget fra dig, uden at give dig noget bedre!

Det kan være svært at se, når man står midt i det. But have patience.

 

Lad være med at tro at du er klogere end universet ;)

 

Alt er, som det skal være! :)

 

Anyhow. I år fejres Valentine men mine unger. Igår da vi gik hjem fra bageren, gik jeg og tænkte på, hvor meget livsGLÆDE og kærlighed, de giver mit liv. De er de sjoveste, kæreste, mest elskelige gubber altså! Det betyder ikke, at der ikke er plads til en mand – jo ;) I’m getting there ;)

 

20120214-112930.jpg

 

 

Min kære kollega, Signe Fjord, har lavet denne video om at være single på Valentines. (hun venter nu barn, og skal føde om en lille måneds tid :))) Du kan følge hende her på Selvvalgt Singlemor til Donorbarn.

 

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail adresse * Navn *

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: