Om Dorte Lytje

15 spørgsmål til Dorte Lytje

 

 

Hvorfor “Diva”?

Fordi det passer til mig :-) Fordi jeg altid har været ‘lidt overdressed’, feminin og forfængelig. Det er ikke nogen skam, så dét har jeg lyst til at gøre op med!

Jeg mener det er ‘sooooo last season’, at man ikke kan gå op i både sit indre og sit ydre… det behøves altså ikke at være enten-eller! DET synes jeg er kvinde-undertrykkende, så jeg stemmer for både-og!

Lad kvinder være powerfyldte kvinder…og mændene være powerfyldte mænd! På den måde kan vi forhåbentlig få gløderne tilbage i parforholdene og undgå så meget leverpostej!

Hvad angår kærlighed og parforhold, der stemmer jeg for ligeVÆRD og ikke ligeSTILLING…men nu kommer jeg vist lidt langt væk fra det, du spurgte om? ;-)

 

Define Diva:

Ja – lad mig lige definere, hvad JEG mener med Diva! ;) For jeg er godt klar over at nogle forbinder det med noget negativt.

Det er jo heller ikke tilfældigt, at det er dét ord, jeg har valgt at bruge.

 

En Diva er i min optik:

- en stærk kvinde, som kender sit værd og som ikke er bange for at vise det.

Bliver hun “besværlig” af det? Njøh – tværtimod faktisk.

  • Idet hun rummer sig selv, rummer hun jo også andre! ;)
  • Idet hun selv elsker frihed & power, lader hun også andre være sig selv og lader dem bevare deres egen power.

Hendes modpol er The Dramaqueen! Hende der giver ‘silent treatments, ædes op af tankespind, bagtaler og har 1000 ‘tråde’ udenfor sig selv.

Hun er forfængelig, hun bestræber altid – HVER DAG – at være den bedste udgave af sig selv.

 

Hvad er din mission?

At inspirere kvinder til at få ‘peace of mind’, at vælge nydelsen og at stifte fred med sig selv. At alle mennesker må blive den bedste udgave af sig selv.

Lidt højt sat op, kan man sige, at jeg ønsker at følge kvinderne ind i det nye paradigme, som så mange taler om.

 

Hvad er dit bedste tip til kvinders styling?

Less is more!

(og mat, grå øjenskygge til trætte øjne ;-) ) (tilmeld dig nyhedsbrevet og få bl.a. mine vigtigste 5 tips til styling)

 

Hvad har du altid i køleskabet?

Parmesan, Minimælk til kaffen, ost, smør og gær (og så har jeg jordens største guf-skab ;-) )

 

Hvad er dine yndlingstøjmærke?

Ohhh…jeg har mange…jeg ELSKER jo tøj! Men Designers Remix, By Malene Birger, H&M, Juicy Couture (uuuhhh deres kashmir-hygge-pants!!!)…I could go on and on….

 

Hvad arbejder du med til daglig?

Jeg har 2 ‘ben’ i min virksomhed:

1. Diva Bloggen, hvor jeg blogger og hyper produkter & events, som passer til brandet Diva Power (via affiliate + promoting-opgaver -> kontakt mig på mail@divapower.dk, hvis du vil høre mere)

2. www.dortelytje.com, hvor jeg rådgiver virksomheder omkring brugen af De Sociale Medier (speciale i Facebook og Blogging). Online workbooks på vej omkring Facebook og omkring Blogging.

Det er faktisk lykkedes mig at skabe præcis det job, jeg drømte om! Det er jeg ubeskriveligt taknemmelig for!

 

Hmmm…..hvis du tjener penge på bloggen – er du så ikke inhabil?

Not to be rude, men altså: hvis du kendte mig irl, så ville du ikke engang stille mig det spørgsmål!

Mine venner kender mig som Miss Karma og Miss Honesty (og kan til tider synes det er grænsende til det overdrevne med min ærlighed). Men det er jo også min ærlighed der driver mig – der driver bloggen og min lyst til at dele så meget om mig selv. Men det er en anden snak…

Jeg kan godt se, hvor du kommer fra. Fair nok!

Det er en balance, og jeg konfronteres med den dagligt, når jeg skal sige ja og nej til forespørgsler om anmeldelser og ‘sponsored stories’. Men jeg ER ‘Miss Honesty’ og jeg er (jo) Diva og går ikke på komprosmis. Så jeg siger nej-tak (også ved betalings-opgaver), hvis min mavefornemmelse ‘skurrer’…også selvom jeg ikke nødvendigvis kan begrunde hvorfor.

Og jeg siger JA til betalte anmeldelser, hvis det er noget, hvor jeg tænker: “det ville jeg alligevel kunne have anmeldt”.

Hvis man sender varer til mig uopfordret er man ikke garanteret at komme på bloggen. Men jeg kunne aldrig finde på at anmelde en betalings-opgave dårligt. Så lader jeg ganske enkelt være med at tage opgaven.

 

Læs mere her (om Formalia på bloggen) og i indlægget her.

 

Hvor gammel er du – og har du egentlig børn?

Jeg er 36 år – skøn alder!

Og ja, jeg har to vidunderlige unger :-) En dreng og en pige. De er mine største læremestre! En Engel og en Ninja ;)

 

 

Hvordan bor du?

Jeg bor i en lejlighed lige uden for Århus. Jeg ændrer ofte på min indretning i lejligheden – altså nye accessories og sådan… Jeg har kunst på væggene og køleskabet er proppet med børnetegninger og huskesedler.

Jeg drømmer om et kunstværk af Sussie Trampedach! Det er LIGE mig!

Sussi Trampedach

Dette billede af Sussi Trampedach så jeg i et galleri i Vestergade i Århus en dag jeg havde været på Sota. Jeg var solgt. Jeg er stadig forelsket. Og jeg er SÅ ærgelig over, at billedet ikke er mit (endnu). http://www.sussitrampedach.com

 

Er du ordensmenneske?

NEJ! Jeg er et struktureret rodehoved! Creative mind hungry for structure;)

 

Er du modig?

Tjaah….jeg hørte engang, at mod er, når man ikke tør gøre noget, og så gør det alligvel! Jeg gør tit noget jeg ikke tør…jeg vil ikke lade mit liv styre af frygt. Men det er en udfordring HVER gang, og jeg takker alle de mennesker, der støtter mig!

Jeg nægter….som i: NÆGTER…at lade mit liv styre af frygt! Det betyder ikke at jeg SKAL altmulig farligt! Men jeg hader begrænsninger. Vil aldrig begrænse andre. Vil ikke lade mig begrænse. Frihed! Lighed! Broderskab (øhh – Sisterhood!) ;) !

 

Hvad er din yndlingsdrik?

Må jeg kun vælge én? Jeg har altså 3: Kaffe! Rødvin! Champagne!

(og passions-caipirinha fra Fidel’s i Århus!) :-D

 

Hvad gør du, når du har en dårlig dag?

Det har jeg ikke et hurtigt svar på, for jeg har en hel opskrift på det…den får du gratis, når du tilmelder dig nyhedsbrevet… Jeg bruger nemlig mit helt eget Mindset og så har jeg mine ‘frekvens-skiftere‘.

 

Hvor lader du op?

Hjemme i min “hule” -enten på altanen eller sofaen. Jeg bruger noglegange også stranden, hvor jeg tager en kop kaffe med ned – måske bare 5 minutter…

Faktisk er jeg ret introvert af natur. Det kan jo ikke ses på bloggen. Men det er min anden side. Lidt ligesom Beyoncé har sine 2 sider: Beyoncé og Sascha Fierce. Måden hun beskriver det på, er meget lig mig.

Introvert og Hyper-social. Weird combi ;)

 

Hvad er vigtigst for dig i livet?

Taknemmelighed! Jeg er SÅ taknemmelig for mit liv, mine kære og mine vidunderlige unger!

 

Hvis du ellers vil vide mere om mig, må du følge bloggen – for så lærer du mig at kende som den jeg er :) Du kan også læse mere fakta her eller connecte her.