Om Dorte Lytje

15 spørgsmål til Dorte Lytje

 

Hvorfor “Diva”?

Fordi det passer til mig :-) Fordi jeg altid har været ‘lidt overdressed’, feminin og forfængelig. Det er ikke nogen skam, så dét har jeg lyst til at gøre op med!

Jeg mener det er ’sooooo last season’, at man ikke kan gå op i både sit indre og sit ydre… det behøves altså ikke at være enten-eller! DET synes jeg er kvinde-undertrykkende, så jeg stemmer for både-og!

Lad kvinder være powerfyldte kvinder…og mændene være powerfyldte mænd! På den måde kan vi forhåbentlig få gløderne tilbage i parforholdene og undgå så meget leverpostej!

Hvad angår kærlighed og parforhold, der stemmer jeg for ligeVÆRD og ikke ligeSTILLING…men nu kommer jeg vist lidt langt væk fra det, du spurgte om? ;-)

 

Define Diva:

Ja – lad mig lige definere, hvad JEG mener med Diva! ;) For jeg er godt klar over at nogle forbinder det med noget negativt.

Det er jo heller ikke tilfældigt, at det er dét ord, jeg har valgt at bruge.

 

En Diva er i min optik:

– en stærk kvinde, som kender sit værd og som ikke er bange for at vise det.

Bliver hun “besværlig” af det? Njøh – tværtimod faktisk.

  • Idet hun rummer sig selv, rummer hun jo også andre! ;)
  • Idet hun selv elsker frihed & power, lader hun også andre være sig selv og lader dem bevare deres egen power.

Hendes modpol er The Dramaqueen! Hende der giver ’silent treatments, ædes op af tankespind, bagtaler og har 1000 ‘tråde’ udenfor sig selv.

Hun er forfængelig, hun bestræber altid – HVER DAG – at være den bedste udgave af sig selv.

 

Hvad er din mission?

At inspirere kvinder til at få ‘peace of mind’, at vælge nydelsen og at stifte fred med sig selv. At alle mennesker må blive den bedste udgave af sig selv.

Lidt højt sat op, kan man sige, at jeg ønsker at følge kvinderne ind i det nye paradigme, som så mange taler om.

 

Hvad er dit bedste tip til kvinders styling?

Less is more!

(og mat, grå øjenskygge til trætte øjne ;-) ) (tilmeld dig nyhedsbrevet og få bl.a. mine vigtigste 5 tips til styling)

 

Hvad har du altid i køleskabet?

Parmesan, Minimælk til kaffen, ost, smør og gær (og så har jeg jordens største guf-skab ;-) )

 

Hvad er dine yndlingstøjmærke?

Ohhh…jeg har mange…jeg ELSKER jo tøj! Men Designers Remix, By Malene Birger, H&M, Juicy Couture (uuuhhh deres kashmir-hygge-pants!!!)…I could go on and on….

 

Hvad arbejder du med til daglig?

Jeg har 3 ‘ben’ i min virksomhed:

1. Diva Blog

Jeg blogger om mit liv og udfra den filosofi, at vi skal turde være uhøjtidelige, ærlige, og samtidig stræbe efter at gøre ethvert øjeblik så convienient som muligt. Derforuden skriver jeg om produkter & events, som passer til brandet min livsstil. Nogle gange er jeg betalt for at skrive om det,  – nogle gange skriver jeg på eget initiativ. Jeg takker altid nej til opgaver, som jeg ikke kan stå 100% inde for.

Kontakt mig på mail@dortelytje.dk, hvis du vil høre mere

Dorte Lytje Portræt

2. www.dortelytje.com

Jeg rådgiver og underviser i Feminin Business Strategi og Professionel Blogging. Jeg har bl.a. en medlemsclub, hvor jeg deler ud af mine erfaringer og giver coachende inspiration til, hvordan man opnår og bevarer succes.

3. www.lillegub.dk

Min bog til skilsmissebørn. En bog som hjælper de små børn igennem skilsmissen. Læs mere om den her.

 

Det er faktisk lykkedes mig at skabe præcis det job, jeg drømte om! Det er jeg ubeskriveligt taknemmelig for!

 

Hvor gammel er du – og har du egentlig børn?

Jeg er 38 år – skøn alder!

Og ja, jeg har to vidunderlige unger :-) En dreng og en pige. De er mine største læremestre! En Engel og en Ninja ;)

 

Hvordan bor du?

Jeg bor i en lejlighed i Risskov/Århus. Jeg ændrer ofte på min indretning i lejligheden – altså nye accessories og sådan… Jeg har kunst på væggene og køleskabet er proppet med børnetegninger og huskesedler.

 

Er du ordensmenneske?

NEJ! Jeg er et struktureret rodehoved!

 

Er du modig?

Tjaah….jeg hørte engang, at mod er, når man ikke tør gøre noget, og så gør det alligvel! Jeg gør tit noget jeg ikke tør…jeg vil ikke lade mit liv styre af frygt. Men det er en udfordring HVER gang, og jeg takker alle de mennesker, der støtter mig!

Jeg nægter….som i: NÆGTER…at lade mit liv styre af frygt! Det betyder ikke at jeg SKAL altmulig farligt! Men jeg hader begrænsninger. Vil aldrig begrænse andre. Vil ikke lade mig begrænse. Frihed! Lighed! Broderskab (øhh – Sisterhood!) ;) !

 

Hvad er din yndlingsdrik?

Må jeg kun vælge én?

Jeg har altså 3: Kaffe! Rødvin! Champagne!

(og passions-caipirinha fra Fidel’s i Århus!) :-D

 

Hvad gør du, når du har en dårlig dag?

Det har jeg ikke et hurtigt svar på, for jeg har en hel opskrift på det…den får du gratis, når du tilmelder dig nyhedsbrevet… Jeg bruger nemlig mit helt eget Mindset og så har jeg mine ‘frekvens-skiftere‘.

Hvor lader du op?

Hjemme i min “hule” -enten på altanen eller sofaen. Jeg bruger noglegange også stranden, hvor jeg tager en kop kaffe med ned – måske bare 5 minutter…

Faktisk er jeg ret introvert af natur. Det kan jo ikke ses på bloggen. Men det er min anden side. Lidt ligesom Beyoncé har sine 2 sider: Beyoncé og Sascha Fierce. Måden hun beskriver det på, er meget lig mig.

Introvert og Hyper-social. Ret paradoksal combi ;)

 

Hvad er vigtigst for dig i livet?

Taknemmelighed! Jeg er SÅ taknemmelig for mit liv, mine kære og mine vidunderlige unger!

 

Hvis du ellers vil vide mere om mig, må du følge bloggen – for så lærer du mig at kende som den jeg er :) Du kan også læse mere fakta her eller connecte her.