Nå! Jeg er åbenbart ikke blevet tryllet om til fantastisk overskuds/overbliks-hausfrau?!

by Dorte Lytje on 21. oktober 2011

in Diva Hausfrau, Fredags Udfordringen

 

Jeg ved ikke, hvorfor…. men HVER gang (HVER gang) jeg skal i sommerhus, så tror jeg (åbenbart) at jeg er blevet tryllet om til en anden?! 

 

Det starter, når jeg skal pakke.

 

Så tror jeg, at jeg har forvandlet mig til ordensmenneske, som pakker 3 dage i forvejen i fine, matchende kufferter. At jeg HAR fyldt benzin på bilen. At regntøjet er nyvasket og at al tøj er lagt sirligt sammen i nydelig orden.

UNDER pakningen (som så foregår 1 time før afgang i håbløst umatchende poser, tasker og foldekasser), så går det galt igen!

Så tror jeg åbenbart, at jeg kan nå at læse 7 magasiner mens jeg er afsted. Og også liiiige de 4 -5 bøger, som jeg aldrig har fået læst. 

 

Jeg tror også at jeg kan nå at bage både pandekager og kanelsnegle og boller og ….og-og-og! 

Her ligger min succes-rate dog højst! Helt håbløst er det ikke. Sansynligheden for at jeg bager undervejs, er næste 100%. Meeeen (sg* da) ikke 3 forskellige ting! Tsk – get real, Dorte!

 

Sommerhus-pandekager :)

 

 

Det eneste, jeg ikke pakker er: Mac!

 

For hvis Mac er med, så er jeg ikke nærværende overfor ungerne. Which is the whole point! Så meget ved jeg dog! ;)

 

Jeg har tænkt meget over det siden sidste weekend, hvor jeg var afsted i sommerhus. For jeg er igang med at lære at acceptere de sidste såkaldte skyggesider af mig selv. Og dog – de sidste, bliver det nok aldrig. Processen er on-going, når først man er gået igang. Gevinsten er dog heldigvis så stor, at jeg ikke vil bytte.

 

Det sjove er jo, at jeg HAR det hele med (og lidt til). Så hvorfor blive ved med at hamre mig selv i hovedet med den store du-burde-gøre-det-anderledes-hammer?

 

Så nu skal det være!

 

Jeg vil acceptere, at jeg er lidt ustruktureret. At jeg har overblik, men har svage punkter, når det skal realiseres. At jeg er in-timer (dvs. en er-i-nuet person). At jeg er en Drømmer :)

Når jeg har accepteret det, er det måske også nemmere for mig, rent faktisk at BLIVE i det NU, jeg er i? I stedet for at tro at det er forkert. At jeg er forkert. Fordi jeg i bund og grund er et struktureret rodehoved.

Det bliver også nemmere at få hjælp. For nu ved jeg, hvad jeg skal bede om hjælp til. Her mener jeg ikke mht sommerhus-pakning (for det kan pt ikke outsources ;) Men fx i min business. Der findes jo mennesker, som er gode til den slags. At få tingene gjort. Og som elsker struktur. 

 

De mennesker beundrer jeg – og jeg glæder mig til at få hjælp af dem! :) 

Næste plan i min business er: at få hjælp til struktur. Jeg er nemlig rigtig god til at planlægge de overordnede mål og strategier. Når det så kommer til at realisere det, så bliver jeg træt. Jeg HAR allerede realiseret meget – mange af mine drømme – fordi jeg har hevet mig selv op i kraven og krævet af mig selv, at jeg måtte udvikle nogle kompetencer, jeg ikke havde, for at komme i mål.

 

Så jeg kom i mål! Men NU – nu er min business så altså kommet til et punkt, hvor der bliver mere og mere at overskue. Flere og flere mails at besvare. Flere og flere bolde at holde i luften. Flere og flere beslutninger at træffe.

 

Jeg GLÆDER mig til næste fase. Dorte Lytje – nu med fokus – fokus på det overordnede plan. Overblik.

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail adresse * Navn *

{ 5 comments… read them below or add one }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: