Kerastase testere med langt hår søges

by Dorte Lytje on 26. april 2012

in Diva is a state of mind

Kerastase har lavet en ny serie til HELT langt hår! Cristalliste hedder den – og den skulle være usansynligt god !!

Jeg er netop blevet Fast Ambassadør for Hairpower.dk

 

 

 

 

Når jeg er ambassadør for et brand, betyder det at jeg personligt kan stå inde for og anbefaler dem, jeg er ambassadør for – både online og irl. 

Og så betyder det, at mine samarbejdspartnere vil donere præmier og give-aways, special-rabatter og andre services til jer, som følger bloggen :)

Anmeldelse

En af mine opgaver kan så være at anmelde deres produkter. Og nu går jeg jo ind for åbenhed og ærlighed, så jeg kan jo ligeså godt lægge hårdt ud: i stedet for at skrive en fake-anmeldelse (which I would NEVER do!!), så siger jeg det som det er:

Jeg har ikke langt hår nok til at teste Kerastase Cristalliste!

Så nu får du muligheden!

 

Vi skal bruge 3 testere.

Sådan bliver du tester:

 

  • Du skal have langt hår (fra skulderen og ned)
  • Du skal have lyst til at teste og skrive din vurdering til mig/os
  • Du skal have lyst til at modtage en pakke som denne :)

 

Sådan foregår det:

 

  • skriv en kommentar herunder, hvis du har lyst til at være tester
  • hvis du bliver en af de 3, så får du direkte besked (hvis du har skrevet din mail – ellers så hold øje med bloggen søndag aften!)
  • Hvis du bliver tester, sender Hairpower.dk dig så hele Kerastase Cristalliste-kittet, som du ser på billedet. Hairpower.dk fortæller dig alt om, hvordan testen foregår (det er ikke svært og du skal bare være ærlig! :-) Din anmeldelse sender du så til mig, og så får du dine 15 minutes of fame på bloggen – din anmeldelse kommer på bloggen (anonymt, hvis du ønsker det)

 

Så har du langt hår – så tøv ikke. Skriv herunder og tilmeld dig :)

Og hvis ikke – så kender du måske én der kunne være interesseret? Så er du velkommen til at dele.

 

Go’ fredag derude :)

 

Kærligst

Dorte-Diva-Ambassadør

Cool-nok ;)

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail adresse * Navn *

{ 22 comments… read them below or add one }

Lise-Lotte Lund april 27, 2012 kl. 06:27

Heeej…
Vil godt være test person, hvis man må være 50 + ;)
mit hår er ca 20 cm ned forbi skulderen (ned til bh kanten)
Lise-Lotte

Svar

Rikke april 27, 2012 kl. 06:29

Hej Dorthe. Jeg melder mig gerne som tester. Jeg har hår til midt på ryggen, og jeg syntes det desværre er blevet meget tørt. Kh Rikke

Svar

Else Marie Berner april 27, 2012 kl. 06:36

Jeg melder mig også på banen. Har hår et stykke ned fra skulderen med krøller (købt) De er dog tørre og ved at gå ud. Så et godt hårprodukt, ville ikke være at kimse ad.
Else M Berner

Svar

Susanne Crusell april 27, 2012 kl. 06:50

Hej Dorthe. Ja tak vil da rigtig gerne være tester. Har taljelangt hår og kunne godt bruge både noget til spidser og glans, så produktet lyder helt rigtigt :-)
Ha en dejlig dag.
Susanne

Svar

Berit april 27, 2012 kl. 06:55

Kære Dorte,

Har en skøn datter på 17 der har meget langt hår og har utroligt svært ved at finde hårprodukter der er gode til det lange hår, så hun vil være rigtig god som tester:-)

Kh
Berit

Svar

anja april 27, 2012 kl. 07:05

Jeg vil gerne være tester

Svar

Katrine april 27, 2012 kl. 07:56

Jeg vil gerne teste! Har endelig fået hår, som går ned over skuldrene, men synes det er svært at finde gode plejeprodukter, som ikke indeholder alt muligt crap!

Svar

Dorte Lytje maj 3, 2012 kl. 14:32

Hej Katrine
Har du set, at du er udtrukket til at blive tester?
Start med at maile din post-adresse til info@hairpower.dk, så får du mere info og modtager din pakke.
Tillykke :)
Kh
D

Svar

Dorte Lytje maj 16, 2012 kl. 00:02

Hej Katrine
Vi har endnu ikke hørt fra dig, så vi er desværre nødt til at udvælge en anden tester, hvis testen skal køre igennem som planlagt. ÆV :) Håber du når at se dette inden onsdag den 16. maj – der kontakter vi en ny tester, hvis ikke vi har hørt fra dig inden kl. 20 :)

Kh
Dorte

Svar

Jette Gad april 27, 2012 kl. 07:56

Melder mig på banen som tester-efter at have født mit 3.barn kan jeg slet ikke få styr på mit hår og har prøvet diverse shampoer uden held så det ville være skønt at finde noget der virker :)

Svar

Anne Thomsen april 27, 2012 kl. 08:37

Kære Dorte
Jeg er super klar på at teste produkterne! Jeg har langt (midt på ryggen) og meget kraftigt hår, og vil gerne udfordre min hårpragt med et nyt produkt.

Svar

Rikke Nørgaard april 27, 2012 kl. 09:03

Hej Dorthe <3 Jeg er også klar til at teste og anmelde <3 Kraftigt hår til midt på ryggen. Efter længere sygdoms periode med stærk medicin er mit hår blevet tørt og kruser meget. Har endnu ikke fundet hårprodukt der kan rette op på mit " Garn" :)

Svar

Ulla Maria april 27, 2012 kl. 09:03

Pick me, pick me! Jeg har langt hår til midt på ryggen og efter barsel og efterfølgende slankekur, hvor jeg har tabt mig 12kg kunne håret godt bruge lidt kærlig opmærksomhed :o) Tak for en altid inspirerende blog!

Svar

Stina Mathiassen april 27, 2012 kl. 09:11

Den er jeg klar på! Synes altid det er en udfordring at finde de rette produkter til mit hår (langt og naturkrøllet), og har endnu ikke stødt på det perfekte:( Synes det kunne være spændende at teste disse produkter!

Svar

Gitte Dueholm Simonsen april 27, 2012 kl. 09:42

Hejsa. Jeg vil mægtig gerne være testperson. Jeg har langt og meget kraftigt hår som går til midt på ryggen. Jeg har faktisk haft svært ved at finde en shampoo og balsam, som jeg er blevet ellevild med og som gør en forskel for mit hår, og derfor ville det være mig en glæde at være en af personerne som er heldig at teste og ikke mindst få lov at vurdere denne skønne pakke:-)
Mange hilsner fra Gitte

Svar

Anette Nielsen april 27, 2012 kl. 10:37

15-20 cm under skulderen uregerligt, tørt hår som det altså ikke er nemt at finde en ordentlig hårkur m.v. til, så man slipper for høstaklooket… Forholdsvis fint og tyndt, men ser ud af mere fordi det krøller en del. Vil rigtig gerne teste og skrive :-)

Svar

Heid Nancke april 27, 2012 kl. 10:51

Hej! Med naturkrøllet, meget plejekrævende langt og farvet hår, så melder jeg mig på banen til at være produkt-tester. Umiddelbart ser produkterne jo helt fantastiske ud og hvis de tilmed gør hvad de lover, så er det jo intet mindre end et mirakel. Send fluks en prøvepakke og jeg vil nyde at afprøve det:o) God weekend! Heidi

Svar

Dorte Lytje april 27, 2012 kl. 19:33

TAK allesammen!!!
Det er overvældende og FEDT (og tæt på umuligt at vælge :( ) Damn – jeg snakker lige med hairpower og hvordan i alverden vi får valgt 3 af jer.
Knus
D

Svar

Marie april 27, 2012 kl. 19:55

Jeg vil meget gerne være hår tester :) Mit hår er langt og lyst, og det vil være fantastisk at teste og måske forelske sit i et nyt hårprodukt inden mit bryllup til sommer, hvor også håret jo skal stråle!!! :-) Marie

Svar

Malene Grønne april 27, 2012 kl. 22:59

Hej Dorte
melder mig gerne som testperson. Mit hår går til brystet, er tykt og tørt i det, og kunne godt bruge en ny form for pleje.
Kunne være rigtig spændende at prøve den nye serie.
klem fra Malene

Svar

Jeanette Haar Ehlers april 29, 2012 kl. 16:26

Ja tak. Har langt hår og vil meget gerne teste!
:-) Jeanette.

Svar

Lena Wiberg Gejl maj 3, 2012 kl. 10:20

Er interesseret. Mit har går et godt stykke ned på ryggen og er naturligt rødt

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: