Jensens Bøfhus fremfor Bones – siger Diva & The Kids

by Dorte Lytje on 12. juli 2012

in Diva is a state of mind

 

Anmeldelse af Jensens Bøfhus – here it goes:

Jeg kan ligeså godt starte med at sige det: jeg er ikke pjattet med bøfhuse!

Det KUN for børnenes skyld, når jeg drager på bøfhus (arhh…ok…så måske også lidt for at få whiskeysauce & bøf, der sender mig tilbage til frokost-pause-bøfferne i Handelsskole tiden…så – ok – også lidt for min skyld så ;) )

Anyway.

Når mine unger fylder år, plejer vi at tage ud at spise. Også selvom vi ikke bor sammen længere. Og ungerne ELSKER den tradition. 

Sidste år valgte min søn Bones. Og nu har jeg bestemt mig for ikke at bad-brande nogen her på bloggen….så jeg lader den bare stå dér – og fører langsomt opmærksomheden hen på Jensens Bøfhus, som er DER jeg fremover vil komme, når den står på ‘børnevenlig restaurant’.

 

Jensen Bøfhus - Toldkammeret 

 

Men ikke en hvilken som helst ‘Jensen Bøfhus’…KUN…

…KUN den, som er beliggende nede ved Århus Havn i det gamle Toldkammer

Det rum – det sted – det har simpelthen så meget atmosfære. Så meget god energi. Og så er det smukt.

FEDT indrettet. FEDE billeder på væggen – og jeg kan blive helt væk i deres belysning (er lidt nørdet med indretning). Jeg synes de har formået at skabe optimale rammer

 

Derudover, så er der en special indrettet afdeling til ‘os med børn’.

Det kan jeg godt lide! At mine børn kan få frit slag (indenfor rimelighedens grænser) – uden at vi generer nogen. Og så er der legerum, tegnefilm. Balloner. God menu. Tegnegrej. Sund mad. Salatbar….OG SOFTICE MASKINE! :-D

De voksne kan nyde en helt straight bøf. Ik’ så mange dikkedarer. Og den er velstegt og alt-er-som-det-plejer.

 

Jeg får hvad jeg forventer. Og lidt til….

What more can you ask for? :)

 

Derfor får Jensen Bøfhus – Toldkammeret i Århus følgende ’stjerner’:

 

5 stjerner til Jensen Bøfhus

 

(sidste stjerne er trukket fra pga en frossen mandelkage til dessert (men uuuh kaffen var go’!) og en parkeringsbøde udenfor….grrrr….ville ønske der var bedre parkeringsforhold!)

 And by the way: BESTIL BORD i forevejen – og sig evt at I gerne vil sidde i børneafdelingen (mm I ikke har børn med – THEN YOU DON’T WANNA GO THERE ;) )!!

 

Andre børnerestauranter…?

Og ellers….så er der ikke noget i vejen for at vælge Grappa (kvalitets-pizza), hvis ungerne kan sidde ordentligt (læs: ikke børne-restaurant), eller Rasmus Klump, som udover sund mad og pandekager, jo også har udsalg er kopper og kander MED POLKAPRIKKER!! :-D (har selv købt saftevandskanden).

 

 

Hvis du har en god børnerestaurant, som du kan anbefale (god service (SMIL!), god mad og god stemning) – anywhere in the country – så skriv gerne herunder i FB-comment ELLER de alm. blog-kommentarer.

 

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail adresse * Navn *

{ 2 comments… read them below or add one }

Monica juli 12, 2012 kl. 10:00

Det er sjovt, som vi kan opfatte verden forskelligt. MEN … i dette tilfælde tror jeg, at det har rigtig meget at gøre med de lokale forskelle – altså hvordan er Jensen i Aarhus contra Jensen i Herning osv.

Jeg vil til en hver tid foretrække Bones – Jensens Bøfhus er i mine øjne ikke værd at kaste penge efter. Nuvel jeg har gjort det fra tid til anden. Hver gang er jeg blevet skuffet over ringe service. Men på Bones i Herning oplever jeg det helt anderledes. Service i øjenhøjde, hensyn til mindre børn og en salatbar, der hæver sig op over Jensens.

Så her fra går stjernerne til Bones ;-)

Svar

Dorte Lytje juli 12, 2012 kl. 10:09

Det tror jeg at du har fuldstændig ret i. Og jeg har også været på andre afd. af Jensens, som jeg ikke vil give 5 stjerner :)
Bones i Århus plejer også at få gode anbefalinger fra folk – og der er altid booket. Men eiiijjj…….det var næsten uappetitteligt! Håber det var på en dårlig dag, jeg var der – lad os håbe det! :))
Går turen til Herning – så vil jeg da smutte ind på Bones med ungerne og prøve det :) TAK for anbefalingen!

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: