Har du lavet en “Gucci-Prada” på den?

by Dorte Lytje on 22. september 2011

in Diva is a state of mind, Mine egne yndlings indlæg

Jeg er nok nødt til lige at starte med at forklare, hvad jeg mener med “en Gucci-Prada”….er jeg ikke?
 
Hvordan i alverden får jeg lige forklaret dét? Jeg så den selv i et tv-program med Uffe Buchardt for laaaaang tid siden, og jeg faldt pladask for “metoden”.
 
En “Gucci-Prada” er en “gå-væk-jeg -vil-ikke-høre-det”-metode… Ligesom når børn vifter med  hænderne for ørerne og siger “laa-laa-la-la-laaa”…. I stedet for at sige dét, siger man i stedet “Gucci-Prada-Gucci-Prada”.
 
Ja- det er nok lidt ‘girly’ – og ikke mindst barnligt! :-) (jeg har også hørt versionen brugt med “chokolade-chokolade-chokolade” ;-)
 
In any case…my point is: har du set dit problem i øjnene – – – eller har du blot værfet det væk i håb om at det så nok forsvinder??
 
Hvis du er ‘lost’ og føler dig på vildspor i dit liv, er 1. skridt nemlig: at se problemet i øjnene…at lytte til dig selv! Forestil dig lige, at du – helt bogstaveligt – er faret vildt i en storby… Hvad ville du så gøre først? …Jeg gætter på, at du ville finde ud af, hvor du ER?

 

Når du ved, hvor du ER, ved du nemlig også hvilken vej du skal gå for at finde hen til dit mål!

Hvis du bliver ved med at stå det samme sted…og lave “en Gucci-Prada på den” så kommer du ingen vejne! Så bliver du stående…uden at vide, hvor du er!
Jeg er stor fortaler for, at man tager tingene i det tempo, man er klar til. Derfor ser jeg intet forkert i at lave “Gucci-Prada”-tricket – til en vis grænse… Så – som den famøse Dr. Phil ville sige: anerkend problemet! Det ER virkelig 1. step!
 

Så …hvordan finder du ud af, hvor du er? Du kan stille dig selv spørgsmål som:

 

  • Hvad er min forhindring, for at komme videre?
  • Hvad er det jeg er bange for – hvad er det VÆRSTE der kan ske?
  • Hvad er min nuværende situation?
  • Hvem har indflydelse på min situation? Har jeg selv?
  • Hvad er ‘gaven’ i min nuværende situation?
  • Hvad er det, der fylder mest for mig lige nu?

Når du har anerkendt, hvor du står, kan du begynde at forestille dig, hvor du vil hen.
Målet skal jo gerne være attraktivt…ellers vil jeg gætte på, at du bliver stående? Et attraktivt mål kan komme i mange forklædninger…men det er en helt anden snak.
Lad mig alligevel løfte sløret for, hvordan du når derhen…til dit mål! Du skal nemlig også her, gøre dig klart, hvor det er du vil hen. Det kan du bl.a. gøre ved at:
  • gør målet så visuelt som muligt
  • forestil dig, hvordan du føler det, når du har opnået målet
  • se, hør, duft, smag, mærk, hvordan det føles at være i mål
  • …og lyt/mærk så efter, om der er noget i dig, som taler imod at komme derhen… dette er et vigtigt buskab til dig – og højst sansynligt én af de forhindringer, som blokerer dig.
Men hey – go ahead … lav endelig nogle ‘Gucci-Prada’er’ når du har brug for det…men gør dig selv dén tjeneste at ‘face’ når du gør det ;)
( mangler du inspiration til “Gucci-Prada”, kan du høre denne lille sang – hehe ;) )
 

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail adresse * Navn *

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: