En guide til næsten gratis sommerferie-nydelser

by Dorte Lytje on 1. juli 2011

in Diva Anbefaler, Diva Hausfrau, Diva Mind & Spirit, Diva Mom, Diva Single, Mine egne yndlings indlæg

Sommerferien er lige om hjørnet – måske er din allerede begyndt :-)

 

Min sommerferie går igen til lækre Lønstrup! Jeg ELSKER Danmark om sommeren!!

Jeg skal slendre rundt i de smalle gader, spise pil-selv-rejer og jordbær, shoppe polkaprikket keramik hos Gibilhausen, spise is og hygge med dameblade på en liggestol i sommerhushaven mens ungerne hviiiiiner af glæde i badebassinet :-) (det lyder måske lidt for idyllisk, men det ER faktisk sådan jeg ærindrer de sidste 3 år i Lønstrup … ;-)

 

Og så tænkte jeg lige på alt det jeg skal have med og huske på. Måske kan det inspirere dig?

 

1. Byt dameblade med din veninde. Aftal allerede nu, at du køber dét blad, og hun køber dét blad. Byt så inden I tager på ferie.

 

2. Der er tusindevis af lækre, inspirerende, autentiske blogs derude. Det er gratis læsning til dig! Så sørg for at sætte bogmærke ved de blogs du vil følge – eller få dig en blog-reader. Jeg er selv vild med “BlogLovin“. Den giver et enkelt overblik over – THAT I like! 
Har du smartphone eller iPad eller en labtop med på ferien, så har du inspiration i laaaange baner!

 

3. Køb en sommerhat som fx denne her, som jeg fandt i “New Yorker” (JA – i New Yorker…har aldrig sat mine ben der før, men det bliver da ikke sidste gang!). Den kostede ml. 120-140 kr.!! Jeg elsker at sidde med sommerhat, når jeg læser. Ingen kniben-sammen-om-øjnene og håret bliver skånet.

 

 

 

4. Tag negle-kittet med på ferie, og giv dig selv en ‘treat’ i ferien.

 

5. Hvis du har iPhone, så tjek App-store for gratis eller 6-kroners App’s. Du kan få meditations-App’s, taknemmeligheds-App’s, guide-to-heartbreak-App’s og meget andet. Se under Free Apps. Du kan sågar tjekke vejrudsigt, får gps og tv-oversigt!

Du finder App-store her. Jeg er selv vild med “Gratitude App“, “Chakra Vortex Healing-App“…og Angry Birds ;-) hehehe.

 

6. Det samme gælder for hår- og ansigtsmasken! 

 

7. Lad være med at love dig selv, at du skal tæske igennem alle de bøger du aldrig når at læse (eller hvad du ellers lover dig selv?). Det er ferie. Lad lysten være din guide.

 

8. Find sammen med din kæreste/mand under dynerne. Hvis ikke du har én, så få dig en U.L. (ususal lover ;-) quote fra “Fra Godt Til Fantastisk“. Se quoted her.

 

9. Brug tiden til YIN. Dvs. refleksion, væren, tilbagetrækning. Lad stressen og støvet lægge sig og falde ned de steder, hvor de nu engang lander!

 

10. Husk at denne sommer ALDRIG kommer igen. Hvad vil du huske den for? Hav fokus på det du HAR – ikke det du mangler. Det du har nået – ikke det du ikke har nået.

 

 

 

Har du et godt sommertip, du vil dele med os? Det ville da være skønt!

 

sharing is caring

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail adresse * Navn *

{ 5 comments… read them below or add one }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: