Enneagrammet: BUSTED!

by Dorte Lytje on 8. august 2012

in Diva Anbefaler, Diva is a state of mind

Enneagrammet rocks! Holy moly! Jeg har ALDRIG følt mig så ‘nailed’ – så gennemskuet – så rummet – og så anti-alene.

Så busted!

Det føles som om nogen har taget låget af mit hoved, og kigget ind i det: “nårrhhhhh det er SÅDAN hun er skruet sammen!”

 

Jeg har gennem hele mit liv – i hvert fald siden teenageårene – søgt at udvikle mig. Jeg HADER stagnation! Der skal ske noget – og jeg skal vide at jeg flytter mig mentalt og lærer af mine fejl – tager ansvar.

Det har bragt mig til utallige helsemesser (en lille anekdote derom, kan du finde her), clairvoyante, coaches, terapeuter – og ja -jeg har jo sågar taget 3 års uddannelse som NLP-terapeut og tidligere arbejdet som netop coach og terapeut.

Altsammen – alle oplevelserne – har været med til at skabe den person, jeg er idag. Jeg vil ikke undvære noget af det, og jeg opsøger stadig coaches (hvis det handler om, hvad jeg vil nå i fremtiden) og terapeuter (hvis det handler om fortid) – MEN!:

 

Der skal efterhånden en del til, for at jeg virkelig føler at jeg rykker!

Det skal være hardcore – gå lige til benet – og ikke så meget udenomssnak. Noget der kan gennemskue mig og komme med helt konkrete ‘here’s-what-to-do’-forslag.

DET GØR ENNEAGRAMMET (sg*)!!!!!!

Jeg er helt ked af, at jeg ikke har vidst alt det, jeg ved nu, noget før. Men alt kommer når det skal, og timingen er da også perfekt.

 

Enneagrammet er en personlighedstest -en psykologisk analyse.

Og om jeg FATTER, hvordan den udfra de spørgsmål, kan ramme præcist????? 

Og det er altså ikke kun mig! Jeg har nu 3 andre veninder, som har oplevet præcis det samme som jeg:

At man føler at nogen har løftet låget til éns hjerne og man er fuldstændig gennemsigtig for beskueren. Som er en forfatter….som jo ikke kender én. Og hvis forfatteren kan sidde og beskrive éns aller inderste. Allermest forbudte og skamfulde. Så må det jo betyde, at der findes andre i verden, som er ligesådan :) 

Og det giver tryghed. For vi har brug for at føle os ’som en del af noget’ – i et eller andet omfang – allesammen.

Men den største gave – den største tryghed i bogen (jeg kender kun denne her bog) er at den har løsninger! Helt konkrete ‘here’s what to do, when you feel….”

 

Det har forandret mig at læse denne bog. Intet mindre!!

 

Bog om Enneagrammet

kilde: saxo.com

 

Her tog jeg min test på nettet – det er gratis.

Du er MEGET velkommen til at komme med ennegram-bogs-fif – eller sige til, hvis du kender et fedt sted, der har kurser i det (eller hvis du selv har). Anything. Lad os for filan få hjulpet nogle flere til selvhjælp – det giver sådan en skøn ro indeni. 

 

 

 

 

 

 

 

Se mere om Enneagram-bogen her

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail adresse * Navn *

{ 10 comments… read them below or add one }

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: