EAT PRAY LOVE….årh den kradser i såret!

by Dorte Lytje on 3. juli 2011

in Diva Anbefaler, Diva is a state of mind, Mine egne yndlings indlæg, Oh The Love

…Sådan er det altid med desperat kærlighed, ikke? I desperat kærlighed opdigter vi altid karaktértræk hos den anden og kræver, at de skal være den, vi har behov for, hvorefter vi bliver knust, når de nægter at spille den rolle, vi har udtænkt til dem”

Quote fra bogen Spis Bed Elsk

 

Jeg lader lige ‘billedet stå’…. Den bider, den sætning – gør den ikke? Det gjorde den i hvert fald på mig – og jeg ku’ blive ved!

Normalt er jeg jo lidt af en fagnørd, som nørder med spiritualitet, selvudvikling og – hrm – ja Mac ;-) Det er faktisk ikke fordi jeg læser SÅ mange bøger – men jeg HAR mange ;-) Og i mandags var der så en bog på reolen, som ‘kaldte på mig’….igen

fra saxo.com

 

Den har kaldt på mig mange gange! Men eftersom jeg var opløst af tårer, da jeg så filmen, så gik jeg ærligt talt uden om den :-/ Men altså – mandag greb jeg fat i den, og gik igang! Jeg SKAL nemlig være bedre til at læse noget ‘ikke fagligt’ når jeg holder fri! Ellers er jeg jo konstant ‘på arbejde’ (og vi ignorerer nu, at jeg allerede mens jeg læste bogen tænkte: DÉT her må jeg dele med de andre på bloggen!! – hrm)

 

Nuvel – tårer er jeg ikke stødt på endnu….

 

… indtil videre har jeg kun grinet,  når jeg har læst den! Eller også har jeg sagt AUTCSHH :-S.

Jeg burde nok vente med at skrive om bogen indtil jeg har læst den færdig…. Men i og med det bliver min ’sommerbog’, så vil jeg lige anbefale den videre til dig også – hvis nu du står og savner en let spiselig – dog dybsindig bog med humor, kærlighed, refleksioner, MOD og ÆRLIGHED. Så nu skriver jeg det altså NU, så du kan nå at få fingre i den inden ferien :-)

Bogen kan vel købes i næsten alle boghandler – og på nettet fåes den i hvert fald her. (og koster kun 89,- kr!!)

 

Jeg har faktisk tænkt mig at købe den på dvd og tage med til Lønstrup i sommerhus. Men shyyyyy –  det er en overraskelse!! Min vidunderlige veninde, som skal med i sommerhus, nåede nemlig ikke at se filmen i biografen (og hun er ALDRIG på nettet, så hun opdager højst sansynligt ikke dette ;-) Jeg vidste ikke at filmen VAR udkommet på dvd – men jeg fandt den altså her på nettet i min søgen – PERFEKT!

 

Men kære du….

 

Hvad kan DU anbefale af sommerlæsning? Har du en skøn bog, som jeg kan stikke næsen i, når denne er færdig (og jeg løfter blikket fra iPad’en og damebladene)

 

Leave me a comment – and I’ll love you for it ;-)

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail adresse * Navn *

{ 10 comments… read them below or add one }

Lise juli 3, 2011 kl. 10:10

Fantastisk bog. Har lige læst den igen – og investerede i filmen i går (fordi jeg nu allerede har lånt den to gange hos Blockbuster). Så SPIS BED ELSK får også den vildeste anbefaling herfra.

Så også lige Farven Lilla i går. Og den er jo fantastisk. Jeg så den for 14 år siden – og nu forstår jeg den! Tror også jeg skal forsøge mig med bogen.

Den Lille Prins er også en sommerferie-klassiker her.

Og så har jeg kastet mig over en “ny” forfatter: Richard Bach, der har skrevet Jonathan Livingston Havmåge, som jeg er ved at læse nu. Tror min sommer bliver med Richard Bach, for jeg tror, det er tilpas meget en hybrid mellem spiritualitet, selvudviklingslitteratur og skønlitteratur, hvis man kan sige det sådan… ;-)

God sommer!

Svar

Dorte Lytje juli 3, 2011 kl. 10:37

Jeg har altså også KØBT filmen nu! Det er en must-have ;-)
Farven Lilla!!!! Åhhh det er lang tid siden jeg har set den…nu er jeg allerede ved at tude – bare ved tanken! Den er godt nok rørende!!
Lille Prins – TAK for tippet. Den står også på min reol – måske man skulle læse den højt for ungerne?!? DET tror jeg!

Den der Havmåge ;-) Den har jeg været nysgerrig på længe… Vil du ikke gi et praj, om hvad du synes, når du er længere i den /færdig?

GOD SOMMER-SELV :-)))

Svar

Jorunn Gjengedal juli 3, 2011 kl. 12:21

Tak for dit opslag om “Eat,pray and Love”
Jeg elsker den film.
Har allerede læst den flere gange.
Tilsyneladende en romantisk sag- men med meget visdom under–
“Lets cross over” er blevet mit motto :-) så tak- og god sommer.
Jeg vil her også gerne hejse flaget for en norsk forfatter:Gert nygårdshaug, med “Mengele Zoo”–er blevet kaldt tidenes bedste norske bog–God fornøjelse!

Svar

Pia juli 3, 2011 kl. 16:08

Er også lige blevet færdig med bogen og syntes nu altså den er MEGET bedre end filmen, men jeg er jo også lidt af en bogorm!!

Jeg kan stærkt anbefale krimier til at slappe af med :-) Det virker for mig, det er så dejligt befriende at forsvinde ind i en verden af noget, som ligger så langt fra vores egen hverdag, og vores egen Jussi Adler-Olsen, har skrevet nogle fantastiske bøger… “Kvinden i buret”, “fasandræberne”..mv…
Ha en god tur til det nordjyske :-)

Svar

Lone juli 4, 2011 kl. 09:17

Hej skønne LADY ;-)

DEN må jeg da vist ha´ fat på – har også nogle gange svært ved ikke at “være faglig” – OG der skal jo også holdes fri ;-) , IKK´ ?? – Stig Larsson – MÅ du læse – JEG kunne ikke slippe bøgerne – da jeg var igang. – GO´ ferie, go´ læsning – go´ dag.

Svar

Dorte Lytje juli 5, 2011 kl. 09:58

Ihh TAK for jeres bog-tips!

Det var altså skønt med til ny inspiration :-)

So far har jeg stadig næsten i Eat Pray Love.

Let’s cross over ;-)

Mange smil
Dorte

Svar

Dorte Lytje juli 12, 2011 kl. 13:31

Glæder mig til FILMEN i aften…igen-igen <3

Svar

Nete Gellert Kaasen juli 12, 2011 kl. 14:04

Den er fantastisk. Jeg har lige købt efterfølgeren, som selvfølgelig skal læses i Italien. Attraverziamo… Eller hvordan det nu lige staves.

Svar

Dorte Lytje juli 12, 2011 kl. 22:31

Dolce Far Niente <3

Svar

Lone Sørensen juni 15, 2013 kl. 08:52

Eat pray love – jeg slugte den i et snuptag for et par år siden ;-) , go´ stuff – hermed anbefaling til læsning Dorte – ( DET ER IKK` FAGLIGT ;-) ) Fifty shades of gray – så skulle du nok få fantasien på gled ;-)

Svar

Leave a Comment

{ 3 trackbacks }

Previous post:

Next post: