EAT PRAY LOVE….årh den kradser i såret!

by Dorte Lytje on 3. juli 2011

in Diva Anbefaler, Diva is a state of mind, Mine egne yndlings indlæg, Oh The Love

…Sådan er det altid med desperat kærlighed, ikke? I desperat kærlighed opdigter vi altid karaktértræk hos den anden og kræver, at de skal være den, vi har behov for, hvorefter vi bliver knust, når de nægter at spille den rolle, vi har udtænkt til dem”

Quote fra bogen Spis Bed Elsk

 

Jeg lader lige ‘billedet stå’…. Den bider, den sætning – gør den ikke? Det gjorde den i hvert fald på mig – og jeg ku’ blive ved!

Normalt er jeg jo lidt af en fagnørd, som nørder med spiritualitet, selvudvikling og – hrm – ja Mac ;-) Det er faktisk ikke fordi jeg læser SÅ mange bøger – men jeg HAR mange ;-) Og i mandags var der så en bog på reolen, som ‘kaldte på mig’….igen

fra saxo.com

 

Den har kaldt på mig mange gange! Men eftersom jeg var opløst af tårer, da jeg så filmen, så gik jeg ærligt talt uden om den :-/ Men altså – mandag greb jeg fat i den, og gik igang! Jeg SKAL nemlig være bedre til at læse noget ‘ikke fagligt’ når jeg holder fri! Ellers er jeg jo konstant ‘på arbejde’ (og vi ignorerer nu, at jeg allerede mens jeg læste bogen tænkte: DÉT her må jeg dele med de andre på bloggen!! – hrm)

 

Nuvel – tårer er jeg ikke stødt på endnu….

 

… indtil videre har jeg kun grinet,  når jeg har læst den! Eller også har jeg sagt AUTCSHH :-S.

Jeg burde nok vente med at skrive om bogen indtil jeg har læst den færdig…. Men i og med det bliver min ’sommerbog’, så vil jeg lige anbefale den videre til dig også – hvis nu du står og savner en let spiselig – dog dybsindig bog med humor, kærlighed, refleksioner, MOD og ÆRLIGHED. Så nu skriver jeg det altså NU, så du kan nå at få fingre i den inden ferien :-)

Bogen kan vel købes i næsten alle boghandler – og på nettet fåes den i hvert fald her. (og koster kun 89,- kr!!)

 

Jeg har faktisk tænkt mig at købe den på dvd og tage med til Lønstrup i sommerhus. Men shyyyyy –  det er en overraskelse!! Min vidunderlige veninde, som skal med i sommerhus, nåede nemlig ikke at se filmen i biografen (og hun er ALDRIG på nettet, så hun opdager højst sansynligt ikke dette ;-) Jeg vidste ikke at filmen VAR udkommet på dvd – men jeg fandt den altså her på nettet i min søgen – PERFEKT!

 

Men kære du….

 

Hvad kan DU anbefale af sommerlæsning? Har du en skøn bog, som jeg kan stikke næsen i, når denne er færdig (og jeg løfter blikket fra iPad’en og damebladene)

 

Leave me a comment – and I’ll love you for it ;-)

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail adresse * Navn *

Previous post:

Next post: