Beskriv din drømmedag…(jo – gør det!)

by Dorte Lytje on 17. november 2010

in Diva is a state of mind, Mine egne yndlings indlæg

For et par måneder siden tog jeg en udfordring op. Faktisk startede det med, at jeg læste på min skønne veninde Christina Greve’s blog (hende der har taget alle mine billeder)www.divasanddreams.blogspot.com. Hun var blevet opfordret til at lave øvelsen: Beskriv din drømmedag” af ikke uinteressant med-blogger.
Da jeg læste hendes drømmedag på hans blog, tænkte jeg: “WOW – hun forstår altså at tænke stort – at tænke ud af boksen!”
Og det er præcis dét øvelsen går ud på!
TÆNK STORT!
TÆNK UD AF BOKSEN!
“DARE TO DREAM”!
Hvorfor…?
Fordi: “hvis du gør det samme som du plejer, så får du dét du plejer!” OG som coach må jeg jo sige, at dét at have et mål, som er hen-imod-orienteret (dvs. positiv motivitaionsretning), gør at du begynder at bevæge dig i den retning.
(og så selvfølgelig – Law of Attraction)…
Nu er jeg jo af den overbevisning, at Law Of Attraction virker, så jeg var også klar over at der kunne ligge en stor manifestations-værdi i at lave denne øvelse! Hvis man laver den rigtigt… Forklaring følger:
Hvis man – ligesom jeg – følger den overbevisning, at universet kun bemærker og navigerer efter det du FØLER. Og at universet så serverer noget der matcher den følelse du har, så handler det jo om, at det FØLES rigtigt, når man laver denne øvelse. Eller et visionboard for den sags skyld. 
So – here’s how to:
Tænd et stearinlys. Ryd op omkring dig, der hvor du skal sidde – clear your space – eller sørg i hvert fald for, at du har fuld fokus og at der ikke er noget der hele tiden distraherer dig. Lav evt. en god kop kaffe eller the – eller hvad der nu skal til for at du skaber en hyggelig stemning for dig selv. Whatever makes you feel gooood :-) Lad være med at gøre det for kompliceret…så kan det bare være en overspringshandling, der forhindrer dig i at komme igang. ;-)
Sæt dig med en blok papir eller med din computer. Jeg vil faktisk anbefale dig at gøre det på computeren – især, hvis du arbejder ligesom jeg med sådan noget her. På computeren kan du nemlig løbende slette og indskrive ny tekst uden at skulle bruge slettelak eller 117 udstregninger. Det er VIGTIGT, at du har en god følelse, når du sidder med slutresultatet!
SÅ går du igang:
Start med at beskrive din drømme-morgen helt fra du vågner og beskriv så dagen skridt for skridt.
  • Hvordan er vejret?
  • Hvem er du sammen med?
  • Hvor er du? I din nuværende bolig? Eller er det et andet sted?
  • Er du alene?
  • Hvilken følelse har du indeni?
  • Hvordan ser du ud? Smiler du stille eller lyser dine øjne af begejstring?
  • Hvad dufter der af omkring dig?
  • Hvilke detaljer er vigtige?
  • Hvornår står du op?
  • Skal du på arbejde… eller har du fri?
Finten er…
…at blive ved med at tænke ud af boksen. At tænke stort og turde drømme. Men måske vil din indre kritiker, din indre dommer, hurtigt melde sig på banen med den såkaldte realitetssans: “arrhhhggg, men det kan jo ikke lade sig gøre!!” eller “ej, hvem tror du at du er, sådan at bestemme en hel dag”. ALT kan lade sig gøre! Det er en DRØMMEDAG – husk det! Ellers virker det ikke! Drop realitetssansen bare for en stund!
Kunsten er…
…at få øje på, når denne kritiker melder sig. Det er first step. Dernæst, så sig da pænt tak for, at den melder sig…sikkert for at beskytte dig mod nederlag og skuffelse. TAK ! Det er jo en positiv intention, den kommer med…så TAK! MEN: “kære indre kritiker….jeg er lige igang med en øvelse, som handler om at drømme (!)…så jeg må altså godt!”
Hvad giver det dig?
Et mål selvfølgelig ;-) …først og fremmest. Et drømme-mål! Og så kan det ske at give dig nye øjne på dig selv? Fordi du ikke har ladet dig begrænse af gamle forestillinger og begrænsninger. Jeg blev i hvert fald selv overrasket, da jeg læste min igennem efter jeg havde skrevet den færdig. “Guuud, er det virkelig dét, jeg inderst inde drømmer om?” Og JA – det er det. Og nu – 2 måneder efter – er det indenfor mærkbar rækkevidde. Jeg skal nok råbe højt når jeg står der – ved målet – og har oplevet min drømmedag!
…for jeg er SIKKER på at den kommer!
Bon appetit, Diva’s :-)

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail adresse * Navn *

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: